Closca Bottle

Nou

Closca Bottle és una ampolla d'aigua elegant, dissenyada per canviar la manera en la qual trobem, transportem i bevem aigua.

La seva innovadora solapa de silicona s'abraça a la teva motxilla, bicicleta o carret de nadó, convertint-la en el millor accessori de moda.
Amb dos taps, una superior i una altra inferior per facilitar la neteja.

Més detalls

45,00 € IVA inclòs

-10%

50,00 € IVA inclòs

Més informació


CLOSCA
BOTTLE

Una nova manera de beure aigua.

#mylastplasticbottle presenta un canvi en la tendència de consum d'aigua i constata el ús de les ampolles de plàstic com a part del passat i l'ús de Closca Bottle com una alternativa creada a partir dels motors del disseny, la innovació i la cura del nostre entorn.

Feta completament de vidre borosilicat, un dels més resistents del mercat, la seva recobriment exterior de silicona permet amb una solapa enganxar l'ampolla a qualsevol dels teus complements diaris (bossa, motxilla, carret de nadó, bicicleta, etc.). A més de ser 100% lliure de BPA, és resistent als impactes i completament apta per reciclar.

 


Aquesta inquietud i necessitat de les nostres ciutats i hàbits es materialitza en Closca Bottle: un ampolla atemporal, útil, 100% reutilitzable i respectuosa amb el medi ambient, convertint un hàbit comú en un complement de moda i una nova forma de beure aigua.

La integració de Closca App, descarregable a Apple Store i Google Play, dóna una nova dimensió al moviment #mylastplasticbottle gràcies a presentar una aplicació que indica els punts d'aigua potable de la teva ciutat per omplir la teva ampolla i animar-nos a deixar de banda l'ús d'ampolles que es rebutgen després del primer ús.

badge_apple.png                   
Descarrega l'aplicació CLOSCA WATER.Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: