Bonanto

Nou

Bonanto, el nou aperitiu d'autor. Mediterranean Premium Spirits llança Bonanto, un aperitiu de base vínica que segons els seus creadors "combina el millor dels vermuts i els licors".

El disseny de l'ampolla també ha estat curosament estudiat per plasmar el caràcter cosmopolita i sofisticat, apel·lant a la tradició.

Més detalls

22,60 € IVA inclòs

Més informació

Bonanto és un aperitiu de base vínica amb 22% Vol. Alc. de 70 cl., i una selecció de 30 botànics, entre els quals destaquen el donzell i plantes aromàtiques mediterrànies com el llorer, el romaní, l'alfàbrega i la farigola. Juntament amb una selecció de cítrics i el destil·lat de cirera i la poma, doten a aquesta creació d'una personalitat única. De color vermell, resulta una beguda lleugera, fresca i amb un toc just d'amargor.NOTA DE TAST: - Color: cirera intens. - Olor: herbes aromàtiques i arrels mediterrànies (llorer, farigola, alfàbrega), cítrics i destil·lat de cirera. - Sabor: combinació de dolç i amarg realment suau i agradable. Versatilitat.

PRODUCTOR: Mediterranean Premium Spirits. DETALLS D'ELABORACIÓ: aperitiu i base vínica que combina el millor dels vermuts i licors a partir d'una fórmula única i inèdita plena de personalitat.


Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: