Oli Nousegons

Nou

Oli Nousegons és un nou concepte d'Oli d'Oliva Premium, únic i exclusiu. Un veritable suc natural d'olives arbequines verdes, la màxima expressió de l'essència original de l'Arbequina.

Amb només 3.000 ampolles de 250 ml. numerades a mà.
Inclou estoig de regal.

Més detalls

27,90 € IVA inclòs

Més informació

La màxima expressió Nousegons Unique és la singularitat d'un territori, Arbeca, i la tenacitat de cada història que ens ha precedit. La simbiosis d'aquests dos elements ha creat un resultat únic, la màxima expressió de l'essència original de l'Arbequina. Un veritable suc natural d'olives arbequines verdes. Així és Nousegons Unique: únic, vibrant i seductor.El compromís de Nousegons amb l'excel·lència és absolut. Nousegons Unique s'elabora exclusivament amb les millors olives arbequines verdes, delicadament seleccionades i recol·lectades manualment, durant el mes d'Octubre quan les olives presenten un punt de maduració inicial, i transportades únicament amb caixes de 12 kg. Obtingut mitjançant procediments mecànics i per extracció en fred. En els anys que la collita no compleix amb els requisits de qualitat, Nousegons no es produeix.Som territori. Som passat.


Cada ampolla és un reconeixement al nostre territori i a les persones que ens han precedit. Un territori marcat per l'extrema climatologia, amb períodes molt durs de sequeres i/o gelades. Que a dia d'avui, puguem continuar gaudint d'oliveres arbequines que han donat els seus fruits a més de 4 generacions, és gràcies al sacrifici i a la perseverança dels nostres avantpassats.


Nota de tast


En nas: Elegant. Nousegons Unique presenta un aroma viu i lluminós de fruita verda amb notes florals, d'ametlla, de nou, gessamí i verdures. 

En boca: Vibrant i seductor. L'amalgama de notes verdes, de fruits secs i verdures es veu integrada per un dolç, un amarg i un picant que acaba conferint l'equilibri perfecte en boca.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: