Anís del mono Ed. 150 anys

Nou

ANIS DEL MONO edició de Luxe 150è AniversariUna edició limitada i única, inspirada en els orígens de la marca i l'arquitectura modernista, amb un líquid exclusiu que rescata la recepta original de Vicente Bosch.

Altres productes Anís del Mono.

Més detalls

Valoració:
(2 ressenyes)

58,90 € IVA inclòs

Més informació

ANIS DEL MONO es vesteix de gala per celebrar el 150è Aniversari de la marca amb una edició de luxe que replica la recepta original creada pel seu fundador, Vicente Bosch el 1870. L'ampolla s'inspira en els orígens de la marca i el seu estret vincle amb el món de l'art i, en particular, amb el modernisme. Les formes sinuoses recreen la màgia de la natura, evocant el moviment de l'aigua. Una edició limitada de 3.000 ampolles exclusives.
12589.jpg

ELABORACIÓ

Elaborat a partir d'una selecció exclusiva de grana d'anís matalahúva cultivada al sud d'Espanya, en terrenys seleccionats per la seva alta qualitat. Doble destil·lació de la grana en alambins de coure originals de 1870, per purificar al màxim els olis essencials obtinguts. Aigua desmineralitzada, alcohol rectificat de màxima puresa i sucre de remolatxa, juntament amb l'oli essencial, conformen aquest singular i únic anís.

CARACTERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES
A la vista: incolor, transparent i brillant. Al nas: aroma intensa anís, amb subtils notes aromàtiques dels altres botànics. A la boca: la potència de l'alcohol es balanceja perfectament amb el sucre, donant lloc a un producte molt agradable i amb un final molt persistent.

Denominació: Anís  ·  Graduació: 39º  ·  Nota de tast: dolç i persistent.  ·  Format: ampolla de 70cl.

anisdelmonofab.jpg

Valoracions (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Compra verificada

Espectacular

Encara q perd la se essència d’imatge, es una forma espectacular.

Compra verificada

Es un bonito homenaje a un licor

Es un bonito homenaje a un licor que forma parte de la historia de Catalunya

altres productes de la mateixa categoria: