Crema d'Anís del Mono, a partir d'anís natural i algunes plantes destilades s'obtenen els olis esencials units al sucre de canya que donen una crema de textura suau, cremosa i persistent.
Anís del Mono és un clàssic per gaudir, indispensable per celebrar les festes. Tot el sabor i l'aroma més tradicional, perquè no falti l'anís més icònic a la taula. No perdis l'oportunitat de gaudir barrejat amb llimonada ben freda, una autèntica i refrescant Lli-Monada que et sorprendrà.
ELABORACIÓ La grana d'anís natural i d'algunes altres plantes són destil·lades en alambins de coure. Així s'obtenen els olis essencials que s'uniran al sucre de canya. l'aigua desmineralitzada i l'alcohol neutre de primera qualitat per donar com a resultat la crema d'anís. NOTES DE TAST A la vista: Crema d'Anís que conquereix a l'instant amb el color crema torrada. Al nas: Destaca la seva gran intensitat aromàtica, en què les notes d'Anís el Mono es combinen i juguen amb suaus tocs de xocolata i caramel. En boca: El seu paladar revela un diàleg entre les notes d'anís i de cacau, envoltat d'una textura suau, cremosa, amb un final vellutat i persistent.
Denominació: Anís sec · Graduació: 17º · Nota de tast: suau, cremosa i vellutada. · Format: ampolla de 70cl.