Ratafia de Montserrat

Nou

Ratafia de Montserrat elaborada segons la recepta original dels monjos benedictins de L'Abadia de Montserrat. Fruit de la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic.

Altres productes Anís del Mono.

Més detalls

12,50 € IVA inclòs

Més informació

De llarga tradició en l’elaboració de licors, el més conegut dels quals és el Gran Licor Aromes de Montserrat, a l’Abadia de Montserrat varen començar a elaborar ratafia als anys quaranta del segle passat a la seva masia de Can Castells a Esparreguera. Des del 2011 la producció es fa a la fàbrica d’Anís del Mono a Badalona.
Seguint la mateixa fórmula original basada en la riquesa botànica de l’entorn del monestir, la Ratafia de Montserrat incorpora destil·lats de les plantes aromàtiques a la maceració de les nous verdes.Format: Botella de 70 cl
Graduació: 26% Vol. Alcohol


Per la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic, llegat de les centenàries masies catalanes. Ideal per acompanyar postres o dolços.

Valoracions (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Bon gust

Indiscutible a una bona taula

altres productes de la mateixa categoria: