Ratafia de Montserrat elaborada segons la recepta original dels monjos benedictins de L'Abadia de Montserrat. Fruit de la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic.
De llarga tradició en l’elaboració de licors, el més conegut dels quals és el Gran Licor Aromes de Montserrat, a l’Abadia de Montserrat varen començar a elaborar ratafia als anys quaranta del segle passat a la seva masia de Can Castells a Esparreguera. Des del 2011 la producció es fa a la fàbrica d’Anís del Mono a Badalona. Seguint la mateixa fórmula original basada en la riquesa botànica de l’entorn del monestir, la Ratafia de Montserrat incorpora destil·lats de les plantes aromàtiques a la maceració de les nous verdes.
Format: Botella de 70 cl Graduació: 26% Vol. Alcohol
Per la maceració hidroalcohòlica de nous verdes i plantes aromàtiques envellides de forma natural en botes de roure, neix aquest licor dolç, de sabor molt característic, llegat de les centenàries masies catalanes. Ideal per acompanyar postres o dolços.
Valoracions (1)
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews