Safrà del Montsec

Nou

El Safrà Montsec s'elabora de forma tradicional i seguint mètodes artesanals, un exclusiu safrà de cultiu ecològic que es caracteritza per oferir els més alts nivells de color vermell intens, sabor i aroma per a les creacions a la cuina de casa teva.

Brins de Safrà Coupé Ecològic, Categoria 1 – ISO 3632.

Més detalls

12,00 € IVA inclòs

Més informació

Safrà del Montsec, un autèntic luxe de la nostra gastronomia tradicional que no et pots perdre.

El Safrà Montsec ecològic i de qualitat coupé és el resultat d'un procés artesanal seguint mètodes tradicionals de cultiu, esbrinat i assecat al foc de llenya d'exclusives fustes per aconseguir un safrà pur, autèntic i únic. Artesania i delicadesa que fan del Safrà Montsec un producte pur, autèntic i únic.
Calen uns 150.000 flors per a obtenir 1 Kg de safrà com a espècia (estigmes). Cada estigma pesa uns 2 mg i n’hi ha 3 per flor.El safrà de qualitat coupé és el safrà més pur i de major qualitat i està format pels brins o estigmes desproveïts de l'estil. Seguint el mètode tradicional i completament artesanal s'aconsegueix un vermell pur de l'estigma alhora que es manté la unió dels tres estigmes de la flor de safrà.


Safrà ecològic collit a mà i assecat al foc de llenya.
De la Serra del Montsec, al Prepirineu de Lleida, surt el safrà més pur. Presentat en pot de vidre reciclat 100% i tap de suro. Artesania, delicadesa i qualitat que fan d’aquest safrà un producte pur, autèntic i únic.

"El Safrà del Montsec és un producte artesà, fresc, perfumat i amb el color característic com un sol vermellós, per emocionar els enamorats del safrà i per seduir els qui el descobriran per primera vegada.
" Carme Ruscalleda

Dosi recomanada
:
El sabor del safrà, especialment si es tracta de safrà de qualitat coupé, és realment intens. A més, el safrà té un gran poder colorant i un ús incorrecte en la cuina podria espatllar el plat. Per aquest mateix motiu ha d'usar-se en quantitats petites.

Tenint en compte que 6 brins de safrà equivalen aproximadament a 0,01 gr:
· Per a salses: Entre 6 i 8 brins o estigmes per cada 250 gr de crema o l'equivalent a 1⁄4 de litre de salsa.
· Per a arrossos i pastes: Entre 6 i 8 brins per cada litre de brou o aigua.
· Per a dolços i postres: Entre 10 i 12 brins per cada litre de llet.

El Safrà del Montsec ha sigut guardonat amb 2 de 3 estrelles pels Great Taste Awards i està inclòs com a producte de l’Arca del Gust del Slow Food.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: