Nous productes

Mostrant 1 - 4 de 4 productes
 • 28,00 €
  Nou

  Evita embrutar la paret amb la roda davantera utilitzant la corretja de pell KaimoK per fixar la roda a el tub inferior del quadre. La longitud de la tira es pot ajustar fàcilment, gràcies al tancament de velcro.Altres productes KaimoK.

  28,00 €
 • 24,00 €
  Nou

  Penjador addicional KaimoK d'acer inoxidable amb topall en fusta de faig o pi i protecció de feltre. Per poder penjar els complements: casc, guants, sabates, jaquetes, fulard, bossa. Possibilitat de posar un o dos penjadors laterals addicionals. Es ven individualment.Altres productes KaimoK.

  24,00 €
 • 139,00 €
  Nou

  El suport de bicicleta mural KaimoK és la solució neta i contemporània per a l'emmagatzematge de la teva bicicleta en un espai interior. Fet a mà amb fusta de faig o pi i acer inoxidable. Accessoris disponibles.

  139,00 €
 • 21,90 €
  Nou

  Estimula la teva creativitat amb aquest joc en el qual els participants han de desenvolupar les seves habilitats creatives creant un dibuix sobre la fotografia d'un objecte. El jugador que aconsegueixi fer el dibuix més creatiu, guanya. Un joc per aprendre a pensar de forma diferent!

  21,90 €
  Fora d'estoc
Mostrant 1 - 4 de 4 productes