Els carrers seran sempre nostres Ampliar

Els carrers seran sempre nostres

Nou

Els carrers seran sempre nostres de Liz Castro és una denúncia de la violència utilitzada per les forces de l'ordre espanyoles per tal d'impedir un vot democràtic el passat 1 d'octubre, però també un homenatge a tots els voluntaris, voluntàries i votants implicats en una jornada inoblidable d'un país en marxa.

Més detalls

16,90 € IVA inclòs

Més informació

1 d'octubre. Denúncia i homenatge. Editorial: Editorial Pòrtic · Número de pàgines: 112

La violència utilitzada per les forces de 'seguretat' espanyoles arreu de Catalunya per impedir un vot democràtic va atraure l'atenció del món. Però potser encara més la resposta digna, cívica i valenta de la gent davant les porres, les armes i la violència. Ara que els fets que tots hem vist a la televisió, a les xarxes socials o en directe són relativitzats o posats en dubte, cal fer-ne inventari i explicar-ne alguns amb un cert detall. A Barcelona, Sabadell, Girona, Sant Carles de la Ràpita, Dosrius, Sant Joan de Vilatorrada i tants altres llocs es van viure episodis dramàtics, tragicòmics o intensament feliços. El llibre que ha escrit Liz Castro és una denúncia, però també un homenatge a tots els voluntaris i votants implicats en una jornada inoblidable d'un país en marxa.

Liz Castro (San Leandro, Califòrnia, 1965) ha escrit llibres d’informàtica de gran difusió. També ha escrit i editat llibres en anglès i castellà sobre el procés d’emancipació de Catalunya. Per la seva activitat a favor de la difusió exterior de la cultura catalana ha rebut diverses distincions: el premi Joan B. Cendrós 2011, el premi Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2014 i el premi Pompeu Fabra 2016. Viu a Gràcia i té casa a Massachusetts.

altres productes de la mateixa categoria: