Genis de Catalunya

Genis de Catalunya presenta un total de quinze biografies de catalans que han destacat en el seu àmbit, des de la música a la medicina passant per l'arquitectura i el futbol . Homes i dones que amb la seva tenacitat i creativitat s'han fet un nom no només en el nostre país sinó també arreu del món.
Lee masMostrar menos
16,30 €
A lista de deseos
Descripción

Els personatges que hi apareixen són: Narcís Monturiol, Antoni Gaudí, Rosa Sensat, Pau Casals, Joan Miró, Josep Trueta, Margarida Xirgu, Josep Samitier, Mercè Rodoreda, Pepa Colomer, Carmen Amaya, Jordi Sabater, Joan Oró, Victòria dels Àngels i Fèlix Cardona.

Col·lecció: Coneixements
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Assaig i divulgació
Enquadernació: Cartoné
Mides: 21,5 x 29,5 cm
Pàgines: 72
Idioma: Català
EAN: 9788424646738

Sobre l'autor
Albert Casasín és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a periodista i editor en diferents mitjants de comunicació i editorials. Es dedica a escriure i desenvolupar llibres, guies, jocs i altres productes dirigits al públic infantil i juvenil. El seu objectiu és convertir qualsevol projecte educatiu o científic, en quelcom lúdic i entretingut.

Lee masMostrar menos
Detalles del producto
Opiniones
visto recientemente
16,30 €
Genis de Catalunya presenta un total de quinze biografies de catalans que han destacat en el seu àmbit, des de la música a la medicina passant per l'arquitectura i el futbol . Homes i dones que amb la seva tenacitat i...

Idiomas

Menu

  • Teléfono
    Correo electrónico
    info@oniricat.cat
    Dirección postal (oficinas)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse

Inicia sesión primero.

Registrarse