Fem el que som

Som catalans i volem reflectir la nostra manera de ser, sentir i pensar amb una selecció de productes de disseny català. Perquè pensem que cal donar a conèixer la nostra cultura i tradicions, ens dediquem a apropar el disseny fet a Catalunya, fomentant el comerç de proximitat i la col·laboració entre productors, dissenyadors i artesans catalans.

Som una plataforma que reuneix als millors creadors actuals, descobrint el talent català i tots aquells productes que destaquen per la qualitat del seu disseny com a valor afegit, els materials de la nostra terra i la sostenibilitat.

Col·laborem amb Plataforma per la llengua, organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social, amb Òmnium Cultural, entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país, amb Òmnium Badalona-Barcelonès Nord i amb Proactiva Open Arms, organització no governamental de Badalona que té com a missió rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.


VALORACIONS DELS NOSTRES CLIENTS
Montserrat Lusilla Masferrer
Compra verificada
15/01/2022

Customer didn't write any details

Meritxell Sabaté Agapito
Compra verificada
10/01/2022

Customer didn't write any details

Meritxell Sabaté Agapito
Compra verificada
10/01/2022

Customer didn't write any details