Fem el que som

Som catalans i volem reflectir la nostra manera de ser, sentir i pensar amb una selecció de productes de disseny català. Perquè pensem que cal donar a conèixer la nostra cultura i tradicions, ens dediquem a apropar el disseny fet a Catalunya, fomentant el comerç de proximitat i la col·laboració entre productors, dissenyadors i artesans catalans.

Som una plataforma que reuneix als millors creadors actuals, descobrint el talent català i tots aquells productes que destaquen per la qualitat del seu disseny com a valor afegit, els materials de la nostra terra i la sostenibilitat. Seleccionem productes i objectes de disseny contemporani fidels als criteris de qualitat, funcionalitat i proximitat.

Col·laborem amb Plataforma per la llengua, organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social, amb Òmnium Cultural, entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país, amb Òmnium Badalona-Barcelonès Nord i amb Proactiva Open Arms, organització no governamental de Badalona que té com a missió rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.


VALORACIONS DELS NOSTRES CLIENTS
Ester Verdaguer Cardona
Compra verificada
11/12/2023

Davantal caganer original

És un davantal divertit, la tela no és de roba si no que encara millor perquè no es taca.
Els colors són molt vius i un cop el reps és millor que vist en fotografia.

Carles Casas
Compra verificada
06/12/2023

Producte excel.lent, servei molt atent

Estic molt satisfet amb l'adquisició. La barretina és d'excel.lent qualitat, tradicional i alhora ben moderna, jo vaig triar la blau marí. Des de la comanda al lliurament el termini va ser molt ràpid i l'atenció per part de l'equip molt amable. Espero ben aviat tornar a comprar algun dels vostres productes.

Montserrat Carranza Jiménez
Compra verificada
04/12/2023

Regal indispensable de cada any per l'avi