El Nan Casteller

Nou

Joc de construcció de fusta natural per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa. Conjunt de peces de fusta de qualitat tallades amb una forma original que ofereix la possibilitat de construir models reals de castells.

El joc que recrea els Castells tal i com fan els Castellers a la plaça i, a més, permet fer increïbles construccions amb abraçades que encaixen.

Més detalls

20,65 € IVA inclòs

-10%

22,95 € IVA inclòs

Més informacióEl Nan Casteller

Joc de 20 Peces: 18 castellers de 6,0 x 4,1 x 1,9 cm, 1 acotxador de 1,7 x 3,8 x 1,9 cm i 1 enxaneta de 4,9 x 2,8x x 1,9 cm. Edat recomanada: de 3 a 99 anys.

Joc de 40 Peces: 37 castellers de 6,0 x 4,1 x 1,9 cm, 2 acotxadors de 1,7 x 3,8 x 1,9 cm i 1 enxaneta de 4,9 x 2,8x x 1,9 cm. Capsa: capsa de cartró amb nansa de roba de 24 x 14,5 x 9 cm. Edat recomanada: de 3 a 99 anys.

Imants: Conjunt de 4 peces de fusta de qualitat tallades amb una forma original i amb un imant insertat d’alt magnetisme que ofereix la possibilitat de construir un pilar i jugar a la nevera. Peces: 3 castellers i 1 enxaneta. Capsa: capsa de metacrilat transparent.

El Nan Casteller és un nou joc de construcció amb peces de fusta natural on l’objectiu és construir Castells com més alts millor i aprendre de cada castell que cau. És un producte que invita a jugar i a aprendre, i també a recordar les tradicions catalanes.

Una de les novetats és que aquest joc permet recrear els models reals de castells que existeixen, gràcies al seu disseny original, i ajudar-nos a entendre i aprendre una mica més d’aquesta llarga tradició de forma lúdica i divertida.

El Nan Casteller és una aventura impulsada per joves emprenedores de la demarcació de Tarragona i a més està dissenyat i produït íntegrament a Catalunya. Es tracta d’un projecte amb vocació social, raó per la qual està fabricat en un centre especial de treball.
El Nan Casteller és un joc recomanat per l’hospital pediàtric Sant Joan de Déu.

altres productes de la mateixa categoria: