Jardí vertical Citysens

Nou

Jardí vertical Citysens amb reg automàtic de disseny modular que permet la personalització del jardí, ubicació o preferència. Personalitza l'altura, el color de l'estructura, la posició dels testos i el tipus de plantes.

El kit inclou:
· Estructura modular i personalitzable
· Bomba de reg i temporitzador
· Nutrients per a 2 anys
· Manual d'ús

MIDES I PLANTES: MidesJardi.jpg

Més detalls

129,00 € IVA inclòs

Més informació

Cada vegada som més els que volem gaudir de més naturalesa a casa o a la feina. Volem estar envoltats de més verd. Volem respirar aire més net. Citysens, amb tres premis internacionals (IF Awards 2017, European Design Awards 2017 i Good Design Awards 2017), proposa un nou jardí vertical que encaixa en el nostre dia a dia i també en qualsevol tipus d'espai: gran o petit, interior o exterior.

CitysensOniricat.jpg

Citysens té una estructura vertical de fins a 1,6 m d'alçada. Podràs tenir més de 4 plantes en el mateix espai d'una. Incorpora un sistema únic de reg automàtic.
La base del jardí fa de dipòsit d'aigua i una petita bomba d'aigua, connectada a un temporitzador, rega les plantes cada dia. Hem tingut en compte tots els detalls: la bomba d'aigua és molt silenciosa i el temporitzador estalvia temps i diners.
El reg automàtic del jardí Citysens ha estat dissenyat per a la teva màxima comoditat. Sense tubs, sense més connexions, sense complicacions. El reg automàtic es munta alhora que muntes l'estructura. Un cop muntada l'estructura, el reg transcorre de forma neta i segura pel seu interior.
La base té una capacitat de 7 litres d'aigua. La gran capacitat de la base, a més del reg recircular, fan que el reg automàtic de Citysens tingui una autonomia de més de 30 dies.

catalogoCITYSENS_4.jpg

Sostenibilitat
El jardí vertical Citysens és un producte sostenible i respectuós amb el medi ambient perquè estalvia fins a un 50% en aigua i nutrients en comparació amb sistemes de reg convencionals.

Gràcies al sistema de reg recircular tota l'aigua de reg i els nutrients que no utilitza la planta es torna a recollir a la base i es reutilitza en el següent reg.
A més, hem aconseguit reduir el consum elèctric necessari per regar automàticament les plantes a tan sols 0,15 €/any.
Citysens és una empresa amb valors. Fomentem la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental del nostre territori a través d'una iniciativa emprenedora i innovadora.

Hort urbà
Citysens fa fàcil tenir un jardí o hort urbà, perquè puguis gaudir de la natura on vulguis.

Citysens permet una màxima flexibilitat per afegir qualsevol tipus de planta. El seu reg automàtic permet el cultiu de plantes aromàtiques de forma còmoda i neta. Gaudeix de receptes úniques amb fulles fresques i plenes de sabor. Una solució integrada a l'estil de vida urbà. Perquè viure a les ciutats del segle XXI no vol dir que no puguis gaudir d'un espai ple de natura.
catalogoCITYSENS_esquema copia.jpg
Característiques
    · Alçada de 82/115/148 cm per a 2, 3 i 4 testos respectivament
    · Ample 30 cm a la base
    · Diàmetre de test 12 cm
    · Capacitat de la base: 7 litres
    · Autonomia de reg: mínim de 30 dies
 
El jardí és molt eficient: consumeix menys de 0.2 €/any en electricitat, estalvia fins a 30 €/any en aigua i fertilitzant, i evita que se't morin les plantes. El kit inclou:
    · Estructura modular i personalitzable
    · Bomba de reg i temporitzador
    · Nutrients per a 2 anys
    · Manual d'ús

El jardí Citysens s'ha dissenyat a Barcelona per Lúcid Product Design en col·laboració amb Pär blanking. El jardí vertical Citysens es munta i s'embala en les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa (Tarragona) de treball especial.

Garantia
Si hi ha algun defecte de fabricació al teu jardí modular t'ho canviarem sense recàrrec algun durant els 24 primers mesos des de la compra.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: