Mascareta reutilitzable. Distància de seguretat.

Nou

Mascareta reutilitzable 'Si pots llegir això ets massa a prop'. Fabricada en cotó i polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica per a un còmode ajustament, certificació OEKO-TEX Classe I.

Talla única adult. Teixit exterior: 50% Cotó / 50% Polièster. Teixit interior: Polièster color blanc. Disponible en 4 colors.
Inclou ajustador.

Més detalls

3,90 € IVA inclòs

10,90 € IVA inclòs

-7,00 €

Més informació

Mascareta higiènica reutilitzable per a ús personal. Certificació per organisme notificat EU i fabricada segons especificació UNE 0065. Eficàcia de filtració bacteriana:>98%. Resistent fins a 30 rentats. S'aconsella rentar com a mínim a 40ºC.

La distància física és una de les mesures més efectives per evitar la transmissió de virus. Amb aquesta nova mascareta podràs indicar als del teu voltant que si són capaços de llegir el texte 'Si pots llegir això ets massa a prop' s'han de distanciar.

11546.jpg?time=1594886074640

ADVERTÈNCIA
: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425.
IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors al rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascaretes s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: