ed'o (essència d'or)

Nou

ed’o és la 1a marca d’oli d’oliva que s’ha exposat a museus de disseny. El seu atractiu va més enllà de l’envàs. Descobreix l’elixir daurat que s’amaga a dins d’aquestes obres d’art gourmet.

ed'o PURE 
(blanc) és un oli d’oliva verge extra afruitat i equilibrat, mentre que ed'o ORGANIC (negre) és un oli amb més caràcter i lleugerament picant.

100% Arbequina. DOP Siurana.

Més detalls

47,90 € IVA inclòs

Més informacióEls
Olis d'Oliva Verge Extra ed'o són l'essència més pura de la naturalesa transformada en or líquid. Un procés que es porta a terme només una setmana a l'any, el moment de màxima esplendor de l'oliva, la qual cosa resulta en una producció molt limitada que garanteix un nivell d'acidesa dels més baixos i màximes propietats organolèptiques.ed'o PURE

Un oli d’oliva Verge Extra Ultra Premium afruitat i de delicada frescor. 100% Arbequina. Certificat amb la Denominació d’Origen Protegit Siurana, i produït amb olives de la zona costera, aquest oli sorprèn pel seu punt aromàtic i afruitat en un primer moment, amb un gust secundari més suau i equilibrat. Notes d'herba verda, nous, tomaquera i plàtan. Un oli d'oliva verge extra amb molta frescor per consumir cru amb amanida, sopa, pasta, verdura, carn blanca i peix.

Formats disponibles:

  • · ed'o PURE (ampolla 500ml-sense caixa)
  • · ed'o PURE Box (ampolla 500ml + caixa)
Tots dos formats inclouen un fulletó explicatiu i un dosificador de regal per a poder utilitzar l'ampolla tantes vegades com es vulgui.


ed'o ORGANIC

Un oli d'oliva Verge Extra Ecològic Ultra Premium molt característic amb un punt intens i picant. 100% Arbequina. Certificat amb la Denominació d’Origen Protegit Siurana, i produït amb olives del Parc Natural de la Serra de Montsant, aquest oli sorprèn pel seu gust intens amb notes verdes afruitades. Un punt amarg a la llengua, però perfectament equilibrat gràcies a la suavitat de l'Arbequina. El seu alt contingut en antioxidants afegeix una lleugera astringència, així com ajuda a conservar la seva intensitat i cos durant més temps. Notes d'herba verda, ametlles, tomaquera i carxofa. Perfecte per a ser degustat sol, amb pa acabat de fer o per acompanyar menjars amb sabors més potents com carn vermella, marisc i guisats.

Formats disponibles:

  • · ed'o ORGANIC (ampolla 500ml-sense caixa)
  • · ed'o ORGANIC Box (ampolla 500ml + caixa)
Tots dos formats inclouen un fulletó explicatiu i un dosificador de regal per a poder utilitzar l'ampolla tantes vegades com es vulgui. edo-DELUXEbodOK.jpg
ed'o DELUXE

ed’o DELUXE Edició Especial Maridatge és considerat el millor disseny de packaging del món (RedDot Grand Prix Award 2018), i també ha estat seleccionat dins dels premis ADI DELTA com un dels referents de disseny a nivell estatal. L'atractiu disseny d'aquesta caixa permet visualitzar les dues ampolles una al costat de l'altra en una forma que ens recorda el símbol del Yin-Yang, el qual ens evoca la noció de l'equilibri perfecte. Aquests olis d'oliva complementen perfectament qualsevol recepta i eleven l'experiència gourmet a un nivell completament nou.

Format disponible:
  • · ed'o DELUXE Box (1 ampolla ed'o PURE 500ml + 1 ampolla ed'o ORGANIC 500ml + caixa)
Inclou un fulletó explicatiu i dos dosificadors de regal per a poder utilitzar les ampolles tantes vegades com es vulgui. 

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: