Aromes de Montserrat

Nou

Aromes de Montserrat és el fruit d'una perfecta combinació de dotze herbes diferents, acuradament destil·lades en alambins de coure i envellida de forma natural en botes de roure. Serviu-ho molt fred o amb gel.

Altres productes Anís del Mono.

Més detalls

15,90 € IVA inclòs

Més informació

Aromes de Montserrat és un licor d'herbes destil·lat, amb 31° de graduació alcohòlica, elaborat a partir d'aigua, sucre, alcohol i dotze herbes d'una recepta secreta obtingudes de la mateixa muntanya de les quals se sap que conté farigola, espígol, ginebre, canyella, clau i coriandre. El seu ús és com a digestiu servint-se fred o amb gel.Segons la tradició, el licor va ser inventat pels monjos benedictins del Monestir de Montserrat a partir d'herbes de la muntanya de Montserrat amb la intenció d'utilitzar-lo com a remei estomacal. Es fa servir la mateixa tècnica d'elaboració des de fa 200-300 anys.

Format: Ampolla de 70 cl.

Licor de gran tradició a Catalunya, definit tradicionalment com un estomacal. Es continua fent respectant el mètode original i seguint les directrius de la fórmula original des de fa més d'un segle. 

Valoracions (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Imprescindible a taula

Gust deliciós

altres productes de la mateixa categoria: