Aromes de Montserrat

1 Ressenya
Aromes de Montserrat és el fruit d'una perfecta combinació de dotze herbes diferents, acuradament destil·lades en alambins de coure i envellida de forma natural en botes de roure. Serviu-ho molt fred o amb gel.
Llegeix mésMostrar menys
15,95 €
Altres productes de:
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
Aromes de Montserrat és un licor d'herbes destil·lat, amb 31° de graduació alcohòlica, elaborat a partir d'aigua, sucre, alcohol i dotze herbes d'una recepta secreta obtingudes de la mateixa muntanya de les quals se sap que conté farigola, espígol, ginebre, canyella, clau i coriandre. El seu ús és com a digestiu servint-se fred o amb gel.


Segons la tradició, el licor va ser inventat pels monjos benedictins del Monestir de Montserrat a partir d'herbes de la muntanya de Montserrat amb la intenció d'utilitzar-lo com a remei estomacal. Es fa servir la mateixa tècnica d'elaboració des de fa 200-300 anys.

Format: Ampolla de 70 cl.

Licor de gran tradició a Catalunya, definit tradicionalment com un estomacal. Es continua fent respectant el mètode original i seguint les directrius de la fórmula original des de fa més d'un segle. 
Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes(1)
Qualificació global
5
1 Ressenya
Valoració
(5)
Gust delici—s
Vist recentment

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió